Vse kategorije
EN
eLogistika

Domov> Izdelki > eLogistika

Intermodalni

Intermodalni program FriendShip združuje pomorski in zračni prevoz, prihrani neposredni letalski tovor in drži razumen čas. Omogoča vam tudi zmanjšanje dodatkov in skladiščenja v ciljnem pristanišču.

S skrbjo za pošiljanje FriendShip je mogoče tovor premakniti do polovice časa prevoza čez ocean in polovice stroškov leta.

Vsaka intermodalna pošiljka ostane vključena v naše mednarodno omrežje, tako da je deležna skrbi za stranke FriendShip od začetka do konca.

Ko potrebujete cenejšo rešitev za pošiljanje, ki je hitrejša od samega morja, je običajno rešitev kombinacija zraka in oceana.  

Intermodalnost prinaša večjo prilagodljivost, večjo zmogljivost, zanesljivejše dobavne cikle in znatno zmanjšane emisije ogljika. Naši strokovnjaki za intermodalne storitve uporabljajo dokazane najboljše prakse za načrtovanje in upravljanje domačih cestnih in železniških dobavnih verig. Vodimo čezmejno poslovanje in vam ponujamo vse podporne storitve, ki jih lahko pričakujejo vodilni v panogi, od operacij carinskega posredovanja do čezmejnega pristajanja, integracije, protiintegracije in povratne logistike.

industrijsko-pristanišče in kontejnersko dvorišče
tovornjak
moč

Zakaj izbrati nas

ZAHTEVITE CITO

Če imate kakršno koli vprašanje o ponudbi ali sodelovanju, nam pošljite e-pošto na [e-pošta zaščitena] ali uporabite naslednji obrazec za povpraševanje. Naš prodajni predstavnik vas bo kontaktiral v 24 urah. Hvala vam.

1 Ime izdelka in material

2 Število kartonov, bruto teža in mere

3 Cilj

4 Datum dostave