Vse kategorije
EN
eIzpolnitev

Domov> Izdelki > eIzpolnitev

Dropshipping

Dropshipping je način izpolnjevanja naročil, pri katerem podjetje izdelkov, ki jih prodaja, ne hrani na zalogi. Namesto tega prodajalec po potrebi kupi inventar od tretje osebe - običajno veletrgovca ali proizvajalca - za izpolnitev naročil.

Ko stranka kupi izdelek, boste lahko njeno naročilo izpolnili v aplikaciji DSers. Na srečo DSers avtomatizira ta proces. Kot lastnik trgovine morate le preveriti, ali so podatki pravilni, in klikniti gumb Naroči. Izdelek nato dobavitelj AliExpress pošlje neposredno stranki – kjerkoli na svetu je.

S paketnim pošiljanjem lahko hitro preizkusite različne poslovne ideje z omejenimi slabostmi, kar vam omogoča, da se naučite veliko o tem, kako izbrati in tržiti izdelke po povpraševanju.

Eden najpomembnejših delov logističnih storitev za e-poslovanje je dostava zadnji kilometer – zadnji korak v procesu razvoja izdelka, od skladiščne police do kupca.

Stranke z veseljem sprejemajo svoja naročila. Upoštevanje njihovih pričakovanj je ključnega pomena za izgradnjo njihove zvestobe. z našo tehnologijo boste imeli popolno preglednost pošiljk. Naša spletna platforma vam omogoča pregled možnosti prevoznika, stroškov in tranzitnega časa glede na pošiljko
specifikacije.

Kupci so zelo nestrpni, da prejmejo izdelke. Ukvarjanje z njihovimi pričakovanji je ključno za povečanje njihove zvestobe. S tehnologijo FriendShip Tech bodo stranke imele popolno preglednost pošiljanja. Spletna platforma ljudem omogoča pregled prevoznika, stroškov pošiljanja in časa prevoza.

Dostava je način izpolnjevanja naročil, pri katerem podjetje ne vodi inventarja izdelkov. Namesto tega prodajalci kupujejo inventar od tretje osebe - običajno veletrgovca ali proizvajalca - kot je potrebno za izpolnitev naročila.  

Ko stranka kupi izdelek, lahko njeno naročilo obravnavate v FriendShip WMS. Na srečo FriendShip avtomatizira ta postopek. Kot lastnik trgovine morate samo preveriti, ali so podatki pravilni in klikniti gumb "Naroči". Izdelek pošlje neposredno od dobavitelja ((npr. AliExpress) do stranke kamor koli na svetu.

best-dropshiping
Kako_Dropshipping_Works_680px
dostava2
spletno pošiljanje
SCM-Programska oprema-thegem-blog-default

ZAHTEVITE CITO

Če imate kakršno koli vprašanje o ponudbi ali sodelovanju, nam pošljite e-pošto na [e-pošta zaščitena] ali uporabite naslednji obrazec za povpraševanje. Naš prodajni predstavnik vas bo kontaktiral v 24 urah. Hvala vam.

1 Ime izdelka in material

2 Število kartonov, bruto teža in mere

3 Cilj

4 Datum dostave