Vse kategorije
EN
Podjetje

Domov> Podjetje

predstavitev podjetja

Oglejte si svojo sobo. Vse, kar vidite, je zgrajeno po vsem svetu Kitajska, Vietnam, Italija....

Čeprav smo bolj povezani kot kdaj koli prej, naša sposobnost prevoza, shranjevanja in trgovanja z blagom ostaja razdrobljena. Ena pošiljka sprejme do 30 podjetij, vsako s svojimi sistemi in procesi.

Tehnologija interneta stvari je v 21. stoletju dobro razvita, čeprav je zelo malo informacij o logistični trgovini, kjer ljudje sploh ne morejo vedeti, kje je blago, preden končno prispe.

Čeprav je programska oprema za klepet v omrežju 5G tako zmogljiva, je zelo pogosto, da špediter ne dobi nobenega odgovora tedne ali mesece.

FriendShip poenostavlja globalno poslovanje, tako da vse vključi v dobavno verigo, vse postavi na platformo. Prihaja nov standard za svetovno trgovino! En klik, en paket, en svet!

FriendShip je mednarodno tovorno podjetje, ustanovljeno leta 2013, s sedežem v Shenzhenu, s podružnicami v Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Yiwu, Xiamen, Qingdao, Changsha, Hongkong, Združene države Amerike, Združeno kraljestvo. Vključuje pomorsko, zračno, železniško in mednarodno ekspresno dostavo, skladiščenje.

Po letih razvoja je FriendShip postal vodilni ponudnik logističnih storitev na svetu in med desetimi največjimi špediterji na Kitajskem. FriendShip drži razmišljanje o oblikovanju izdelkov, osredotočeno na uporabnika, usmerjeno v povpraševanje, začenši s scenariji uporabe strank, kopanjem različnih zahtev in prilagojenih potreb, optimizacijo sistema in kakovosti storitev. Hkrati uporablja tehnologijo za opolnomočenje inovacij izdelkov, za napajanje rešitev logistične industrije in za zagotavljanje inteligentnih rešitev dobavne verige strankam, ki pokrivajo več panog, več scenarijev.

Strankam se zavzema za zagotavljanje visokokakovostnih visokokakovostnih storitev na enem mestu in standardiziranih inteligentnih mednarodnih logističnih rešitev.

Njegova strokovna mednarodna logistična ekipa vam nudi prijateljsko skrb in poskrbi za vsak paket.
Njegova logistična platforma in inteligentno skladišče predstavljata tehnologijo FriendShip Tech, ki poenostavlja in pospešuje proces pošiljanja ter hializira podatke o pošiljki.

Doslej se mnoga podjetja, ki so uvrščena na lestvico World Fortune 500, odločijo za FriendShip, vključno z Midea in Xiaomi. In veliko manjših podjetij obožuje FriendShip, ki nas žene, da postanemo boljši.

(Podjetja vseh velikosti – od nastajajočih blagovnih znamk do Fortune 500s – so uporabila tehnologijo FriendShip za premikanje skoraj 10 milijard USD blaga v 102 državah v letu 2021.)

Pri FriendShipu smo zavezani storiti več, da bi globalnim prijateljem pomagali poenostaviti njihovo poslovanje. Gre za uporabo moči našega svetovnega omrežja za vplivanje na spreminjajoči se svet.

Globalna poslovna postavitev

Stranke, ki so

Uporabljajo FriendShip International

partnerji